Om online te reserveren dien je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Jouw reservering is een boeking wanneer je van ons een bevestiging hebt gehad en binnen één week na het ontvangen de factuur betaald hebt. Het online reserveren van de tapasworkshop kan tot 1 week voor de workshop, daarna kun je alleen nog telefonisch reserveren (038 454 26 25).

Kosten: het inschrijfgeld bedraagt € 59,50 per persoon. Dit is inclusief workshop, tapas, drankjes en receptuur.

Heb je alleen een vraag, stel deze dan via info@tapasmargarita.nl. twitterbutton.nl


* Required Create Email Forms
Inschrijvingen, reserveringen en voorwaarden

*De online reservering en betaling van het lidmaatschapsgeld geeft recht op inschrijving van het (korte termijn) lidmaatschap van de vereniging Tapas Margarita voor de duur van de gereserveerde dag. Het korte termijn lidmaatschap is inclusief een tapas workshop, met hapjes en drankjes op de gereserveerde dag.

*De reserveringen c.q. inschrijvingen worden behandeld in volgorde van ontvangst.

*Men is pas definitief ingeschreven voor een workshop als het lesgeld is ontvangen door Tapas Margarita (girorekening nr. 4728180 ten name van Tapas Margarita te Zwolle)

*Bij alle activiteiten dient het lesgeld voor de betreffende datum ontvangen te zijn door Tapas Margarita.

*Bij de workshop wordt er gewerkt in een groep van min. 6 en max. 8 personen. Deze workshop is bedoeld voor individuele deelname: d.w.z. dat men zich alleen of met een klein groepje kan inschrijven. Voor grotere gezelschappen (6-8 personen) is het ook mogelijk om zelf een andere datum voor te stellen. Neem hiervoor contact met ons op!

*Indien men een avond verhinderd is, is het mogelijk om iemand anders in de plaats aan de cursus te laten deelnemen. Graag van tevoren met Tapas Margarita bespreken.

*Deelname aan de lessen is altijd op eigen risico.

*Men wordt vriendelijk verzocht op tijd aanwezig te zijn.


Afmelden!

Workshop tot 14 dagen van tevoren (kosteloos), tot 7 werkdagen van tevoren (50%), tot 2 werkdagen van tevoren (75%), daarna is men het hele lesbedrag verschuldigd.
Voor het geval dat men op het laatste moment verhinderd is (en dus niet tot 2 werkdagen van tevoren kan afmelden) is er de mogelijkheid om iemand anders (vriend of vriendin, partner, familielid, etc.) aan de workshop te laten deelnemen. Graag Tapas Margarita van tevoren hierover inlichten.

Tapas Margarita behoudt zich het recht bij onvoldoende aanmeldingen de workshop te annuleren. Je ontvangt hierover uiterlijk 3 dagen van tevoren per email bericht. Je kunt dan een andere datum kiezen. Vooruitbetaalde bedragen worden dan per bankrekening teruggestort of blijven geldig voor een volgende workshop.