De kokkin

   
Vanuit een jarenlange passie voor koken en reizen heb ik mij verdiept in de Spaanse keuken en met name de tapas en gekeken naar originele recepten.
Ik heb mijn culinaire capaciteiten verfijnd met verschillende kookcursussen, diverse horecapapieren behaald en vooral door ontelbare praktische experimenten.

Het is voor mij heel belangrijk om mijn passie voor de Spaanse keuken door te geven en mijn cursisten te laten genieten van de heerlijke en pure smaken van de Spaanse gerechten.

 
  Andere passies zijn reizen, zeilen en Mickey Mouse. Wij hebben 3 jaar achtereenvolgens gezeild in de Middellandse Zee en veel ervaring opgedaan met de diverse buitenlandse keukens.
Vooral de tapas spraken ons erg aan. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de zon, wat wil een mens nog meer?

Mijn favoriete bezigheid is dan ook om tijdens reizen op zoek te gaan naar lokale gerechten, kookboeken en ingrediënten, om deze vervolgens thuis te kunnen maken en te combineren met andere regionale gerechten.

Een tapasmaal: de gezelligste vorm van eten met bijvoorbeeld vrienden en leuk om zelf te bereiden voor een feestje. Tapas zijn kleine hapjes of gerechtjes bestaande uit bijvoorbeeld vis, vlees, groenten en olijven. Men kiest datgene wat hij of zij lekker vindt en stelt zo een feestmaal samen. Een goed glas wijn of een kan Sangría maakt het geheel af. Veel tapas zijn gemakkelijk thuis te maken, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe.

Daarom organiseert Tapas Margarita haar eigen Tapasworkshop voor iedereen die van een lekker hapje houdt!!!!!!!
twitterbutton.nl