Welkom bij de kookworkshop van Tapas Margarita in Zwolle!

De kookstudio waar iedereen terecht kan. Of je nu een "kookgek" bent of gewoon enthousiast en wel of geen kookervaring hebt.

Naast tapas geven we ook sushiworkshops. Bij Sushiles leer je alles over sushi.

 

Tapas Margarita organiseert voor hobbykok en alle andere liefhebbers van goed en lekker eten een tapasworkshop. Deze wordt gehouden op een sfeervolle locatie, in een woonark aan de Turfmarkt te Zwolle.
De opzet is om de groepen zo klein mogelijk te houden (minimaal 6 - maximaal 8 personen), zodat er alle tijd is om iedereen persoonlijke begeleiding te geven. De tapasworkshop vindt plaats in de avonduren van 18:00 tot ongeveer 22:30 uur.

Daarnaast is het mogelijk zelf een datum te kiezen en een voorkeur voor een middag of een avond aan te geven.
Voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, familiediner, een workshop in het kader van teambuilding of zomaar met een paar kookfanaten. Alles is mogelijk! Tapas Margarita is hiervoor uitstekend geschikt.


Het programma van de workshop ziet er als volgt uit:

Je wordt verwelkomd met een drankje. Ondertussen wordt uitgelegd hoe het cursusprogramma en de werkwijze van de avond zal zijn. Hierna worden er groepjes van 2 deelnemers geformeerd die gedurende de workshop, die ongeveer 4 uur duurt, de zelf uitgekozen tapas zullen gaan bereiden. Je krijgt een keukenschort in bruikleen. Aan het kookeiland krijg je uitleg over de ingrediënten en materialen die gebruikt gaan worden.

En... Niet geheel onbelangrijk; je zorgt er zelf voor dat de glazen gevuld blijven want bij Tapas Margarita is de workshop All-Inclusive.
Het afwassen wordt voor je gedaan.

Gezelligheid en kookplezier staan voorop!!!

Met culinaire groet,
Marga Nijhuis

Tapas Margarita

 

Follow Marga Nijhuis's board Tapas...........! on Pinterest.

 

 twitterbutton.nl